Top 3 Soorten Eyeliners Voor Een Sterkere Wimperrand!

Een eyeliner accentueert de oog vormen en corrigeert deze. Het versterkt de wimperrand en geeft je ogen een vollere blik.

Inhoudsopgave

  • Het Geeft Een Nog Sterker Effect!
  • Top 3 Soorten Eyeliners!

Het Geeft Een Nog Sterker Effect!

Een eyeliner is in elke tijd wel een trend. Van donker naar felle kleuren. Het ligt er maar net aan in welke gelegenheid je zit en wat voor kleding je aantrekt. Durf jij je eyeliner in een andere kleur op te brengen. Of houd jij het liever neutraal. Je kunt het zo gek nog niet bedenken wat je allemaal kan doen met een eyeliner. Je hebt ze in verschillende soorten. Ideaal voor op werk of tijdens een feestje.

Top 3 Soorten Eyeliners!

  • De vloeibare eyeliner

Deze variant kun je gebruiken in een stift vorm, kwastje, of pen. Zorg ervoor dat je het niet te dik opsmeert, dan wordt het resultaat er klonterig. Te waterig zorgt ervoor dat het resultaat doorzichtig opdroogt. Gebruik een wit oogpotlood op de onderste rand van je oogleden. Deze kleur zorgt ervoor dat je ogen nog groter lijken.

  • De oogpotlood

Je kunt je oog of kohlpotlood op de wimperrand van je oog aanbrengen. Deze kun je vervagen voor een licht effect op het oog te creëren.

  • De eyeliner met poedervorm

Als je poeder oogschaduw een beetje nat maakt op je huid met wat vaseline of een cream, dan kun je deze ook als eyeliner gebruiken. Hiervoor gebruik je een penseel. Het leuke hieraan is dat je ze in elke kleur kan krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s