Heerlijk Ontspannen Als De Saunas Weer Open Kunnen

Wat wij zo prettig vinden aan een Wellness salon, is de kalme sfeer die wij ervaren. Ik voel mij zo zen als ik uit de sauna kom. En daarna in het koude water ben gesprongen. Ik kan niet wachten tot de corona voorbij is. Zodat ik weer een heerlijk sauna dagje kan beleven.

Inhoudsopgave

  • Ontspannen in een heerlijke sauna, dat doe ik het liefst
  • Ook een massage behandeling is niet uitgesloten

Ontspannen in een heerlijke sauna, dat doe ik het liefst

Het is erg leuk om je zelf eens te verwennen met een uitje naar de sauna! Wij pakken minimaal 1 keer in de 3 maanden een heerlijke wellness dag. Die kan in de buurt zijn, maar het is ook leuk om deze op verschillende plaatsten te bezoeken.

Over de hele wereld zijn welness salons. Deze salons staan vaak bekend om hun verschillende area’s. Ben je na afloop helemaal tot zen gekomen en wil je er graag blijven overnachten. Dan zijn er meestal ook schone hotelkamers beschikbaar waar je heerlijk kan overnachten en ontbijten.

Ook een massage behandeling is niet uitgesloten

Vergeet niet te ontbijten voordat je weggaat. Daarna kan je heerlijk op weg, in de auto, richting een heerlijk vooruitzicht.

We pakken eerst een frisse douche, en stappen daarna in de sauna. Even tot rust komen in een spa bad, en welverdiend genieten van de bubbels. Bij sommige salons kan je ook een massage behandeling boeken, of je even lekker laten verwennen met een gezichts- kuur. Ook kan je er vaak lekker lunchen of dineren. Dit is bij elke salon anders geregeld. Kijk daarom van te voren even waar jou interesses liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s