Lichtshow Klokslag 0:00 | Mijn 2021 Nieuwjaarswens

Vandaag heb ik eens goed nagedacht over mijn goede voornemens voor dit jaar!

Inhoudsopgave

  • Lichtshow In De Buurt Alternatief Voor Vuurwerk!
  • Legale Sierfontein Dat Ging Maar Net Goed!
  • Mijn Goede Voornemen Is..

Lichtshow In de straat een Alternatief Voor Vuurwerk!

Normaal maken mensen hun voornemens meteen aan het begin van het jaar! Maar ik heb er bewust voor gekozen om dit uit te stellen. We zaten midden in het weekend nota bene.. En op deze dagen eet ik al het lekkers op dat nog is overgebleven van de afgelopen feestdagen. Want dat was dit jaar wel anders! In onze omgeving reden ze met oud en nieuw met grote wagens rond in de buurt. Op deze wagens zaten allemaal grote lampen die in verschillende kleuren de lucht verlichten. Een alternatief voor het vuurwerk (zou je denken). Want klokslag 12 ging het vuurwerk hier in onze wijk hard de lucht in. En kon je de lichtshow bijna niet zien.

Legale Sierfontein Dat Ging Maar Net Goed!

Allerlei siervuurwerk en wenslichten die de lucht in vlogen. Wat mij ook opviel was de heldere volle maan. Het was dit jaar niet mistig! Zelf heb ik ook siervuurwerk gekocht. Legale vuurwerk uit de winkel! Het was een fontein. Deze stop je dan in de grond en dan komen er allemaal witte sprankels uit! Natuurlijk wist ik niet hoe die aan moest, want ik vond het zelf nog een beetje onduidelijk waar de lont zat! Gelukkig is die aangestoken door iemand anders! Want toen die aanvloog begon hij gelijk in een hoge fontein te stralen. Met het aansteken hing ik er nog over heen van He Verdorie! Dat ding gaat niet aan! Nou dat was echt niet slim! Niet meer doen! Gelukkig ben ik ongedeerd en genieten we nu van het nieuwe jaar! Want 2020 laat ik liever ver achter mij! En ik hoop van harte dat wij dit jaar meer vrijheid krijgen. En we elkaar weer snel om de hals mogen vliegen.

Mijn Goede Voornemen Is..

Mijn goede voornemen luidt ook! Dit jaar geniet ik oprecht en bewust met alles wat ik NU heb! En niet met wat ik WIL! Lief zijn voor mijzelf en andere. En lekker blijven bloggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s