Een Kapotte Koelkast Met Onderhoud Tips!

De koelkast wordt eens in de 3 maanden schoongemaakt. Wanneer de koelkast schoongemaakt wordt, schakel ik hem eerst uit. Dit is om onnodige stroom te voorkomen. Ik maak het vriesvak leeg, en leg deze in een koeltas zodat het lekker koel blijft. Daarna haal ik mijn eet en drinkwaren uit de koelkast en sorteer het op de tafel. Zodat ik alles makkelijk kan terug zetten nadat ik klaar ben met schoonmaken.

Inhoudsopgave

  • Een Investering Die Je Niet Elke Dag Maakt
  • Schoonmaak Advies Koelkast
  • Hoe Vaak Maak je Het Rooster Schoon?
  • Extra Tip
  • Monteur En Voorwaardes

Een investering die je niet elke dag maakt

Mocht je koelkast niet meer werken. Dan kan je altijd op zoek naar een nieuwe koelkast. Zodat jij nog jaren kan genieten. Let goed op je eigen smaak en wensen. Want een koelkast kopen is een investering die je niet elke dag maakt. Wist je dat je een koelkast ook kunt leasen? Als je een abonnement neemt op de koelkast. In ruil daarvoor zorgt het bedrijf voor het onderhoud van de koelkast.

Meer informatie vindt je bij BlueMovement . Dit bedrijf staat tevens ook bekend om het leveren van goed werkende koelkasten, wasmachines, en drogers. En doordat zij de eigenaar blijven van het apparaat. Staan ze er op dat de levensduur van het apparaat wordt verlengd. Echt top dat dit zo geregeld kan worden!

Schoonmaak advies koelkast

Ik ben een echte opruim freak dus alles gaat bij mij op volgorde. Mijn vriend daar en tegen doet het op zijn manier. Maar tot nu toe werkt het prima! Ik trek alle lades eruit, en maak deze schoon in de afwasbak. Met een schuursponsje en afwasmiddel. Omdat er een paar lades van glas zijn, spoel ik deze na afloop ook nog even na met wat Glassex. Zodat ik alles fris en glimmend terug kan plaatsen.

Zijn de lades schoon, en is de koelkast van buiten ook goed gepoetst, dan is het tijd om alles weer terug te plaatsen. Zorg bij het terugplaatsen dat alles goed is afgedroogd om ijs te voorkomen. Het rooster van de koelkast dat zich aan de achterkant bevindt. kan je 1 a 2 keer per jaar schoonmaken. Nadat alle ingrediënten zijn terug geplaatst is het tijd om de koelkast weer aan te sluiten in het stopcontact.

2 Extra Tips

  1. Gebruik liever geen verlengsnoer voor de koelkast. Maar zorg dat deze direct aansluit met het stopcontact in de muur.
  2. Plaats de koelkast niet naast het fornuis of in vochtende ruimtes.

Monteur en Voorwaardes

Gaat je koelkast kapot? Geen paniek, schakel de hulp in van een goede monteur of lees de gebruiksaanwijzing van jou koelkast door voor een oplossing. Gebruiksaanwijzing kwijt? Geen probleem, deze kun je gemakkelijk terugvinden op het internet. Om missverstanden te voorkomen. Is het belangrijk om de voorwaardes, eisen en prijslijst te weten van de monteur. Zodat jullie straks niet voor verassingen hoeven te staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s