Denim Broeken Voorjaar 2021 Trends!

Denim ook wel genoemd “spijkerstof” is een weefsels dat gemaakt is in een keperverbinding. Textiel wat modeontwerpsters gebruiken voor het maken van een denim broek of andere kledingstukken en accessoires. Deze stijl blijft iedere keer terug komen in de mode wereld. Je kan dus zeggen dat deze stijl erg geliefd blijft in de mode industrie.

Inhoudsopgave

 • Waarom is deze stijl zo waardevol?
 • Vrouwentips Denim stijlen Mijn top 3
 • Confectiemaat Broeken
 • Combinatie Zomer/Winter

Waarom is deze stijl zo waardevol?

Deze stijl is makkelijk te combineren met andere kledingstukken. Dat maakt deze stijl zo waardevol. Naast het feit dat ze ook lekker zitten. vind ik het belangrijk dat mijn denim broeken een beetje stretchen waardoor mijn lichaam een nog betere vorm krijgt.

Daar doe ik het uiteindelijk voor!

Vrouwentips Denim Stijlen Mijn top 3


SJAAN | De Eerste Vrouwen Jeans Van > AMSTERDENIM

Naast het feit dat deze jeans van goede kwaliteit is gemaakt, heeft deze jeans een half hoge taille met smalle pijpen en een lichte stretch waardoor hij makkelijker in vorm blijft. Erg fijn voor thuis, op een feestje en op zakelijk gebied!

Confectiemaat Broeken

 • XXS = 24
 • XS = 25
 • S=26/27
 • M=28/29
 • L=30/31
 • XL=32/33
 • XXL=34

(let op: Het kan voorkomen dat een maat kleiner uitvalt. Het wordt vaak aangeraden om je broeken 1 a 2 maten groter te kopen).

Het is dus van belang dat je goed op de maat let bij het passen of kopen van een nieuwe broek!

Combinatie Zomer/Winter

Mensen dragen in het voorjaar vaak een korte of lange spijkerbroek. In verschillende stijlen. Wat ik zelf erg mooi vind zijn de denim stijlen met een simpel wit shirt, witte sneakers, of stijlvolle slippers. Tenminste als het Lente of Zomer is. In de Herfst en Winter zou ik het combineren met een leuke coltrui of een lekker lang vest. Maar eerst het voorjaar tegenmoet.

Heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s