Ik Kan Niet Wachten Op Onze Moestuin Anno 2021!

Ik hou van de natuur, althans zolang ik maar niet hoef te werken in de tuin. Onze oude oerwoud tuin is afgelopen zomer aangepakt door mijn man. Hij heeft oude planten vervangen door een moestuin. Jaja, je leest het goed! Een moestuin in mijn tuin.

Inhoudsopgave

  • Centerparcs Gevoel In Mijn Achtertuin!
  • Nee Geen Tuin Onderhoud Voor Mij!
  • Toch Wel Mee Werken In De Tuin?
  • Laat De Lente Maar Komen!

Centerparcs Gevoel In Mijn Achtertuin!

Wij hebben achter de tuin, een groot stuk bos met een brede vijver. Zomers lijkt het net een beetje op Centerparcs . Mijn bezoekers hebben altijd een beetje een vakantie gevoel als ze bij ons op bezoek zijn. En dat is ook te begrijpen, Grote bomen vol met groen, en tjilpende vogels verenigen ons tijdens de zomer barbecues en andere gezellige tuin feestjes.

Nee Geen Tuin Onderhoud Voor Mij!

Nooit gedacht dat ik een moestuin in de tuin zou krijgen. Want zelf ben ik niet van het tuinonderhoud. Maar mijn man vindt dit geen probleem. Hij doet het allemaal wel even. Nou prima zal ik maar zeggen. Want dat was het ook…Prima! Ga jij maar even de tuin ompoten tot een lekkere moestuin. Want O wat hadden we genoten van de tomaten, aardbeien, sla, boerenkool, en de courgettes. Van de tomaten maakte hij elke week een tomatensaus. Dat was echt om te smullen. Vooral op de pizza!

Toch Wel Mee Werken In De Tuin?

Nou vooruit, heel af en toe hielp ik mee in de moestuin. Na het inschenken van 2 grote glazen water. Trok ik mijn tuinhandschoenen aan die ik ooit van mijn vader had gekregen. Nooit gedacht dat ik die zou gebruiken. Ik kreeg goede instructies van mijn man. Het is belangrijk dat je dus eerst een kuiltje graaft, het vult met water, en daarna stop je het plantje in de grond zodat de wortels meteen worden gevoed. Na 10 kuiltjes graven stonden de aardbei planten in twee mooie rijen in de grond. In mijn tuin!

Laat De Lente Maar Komen!

Dit seizoen wil ik weer een moestuin! Het was super lekker! en daarnaast bespaart het natuurlijk wat meer geld! Mocht je nou geen tuin hebben. Dan zijn er natuurlijk ook andere alternatieven voor een moestuin in je eigen huis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s