Wauw Ik Word 30! Dit Doe Ik Op Mijn B-DAY..

Het is eindelijk zover! Dit jaar word jij 30 jaar. Een leeftijd waar we allemaal naar uitkijken. Of dat nou in een negatieve of positieve zin is. Je behoort niet meer onder de categorie twintiger!

Inhoudsopgave

  • Dankbaar Dat We 30 Mogen Worden
  • Wat Zal Ik Doen Op Mijn 30e Verjaardag?
  • Tips Voor Een Leuk Feest Tijdens De Lock Down!

Dankbaar Dat We 30 Mogen Worden

We mogen dankbaar zijn dat we dit jaar 30 worden. Dat klinkt voor de 1 als een vervelende gedachte, en voor de ander kan dit weer heel opgelucht en fijn aanvoelen. Want in principe is 30 nog best jong vergeleken met iemand die al 90 is! Het is maar hoe je het bekijkt. Misschien voel jij je wel steeds verantwoordelijker worden, of heb jij al alles voor elkaar, of voel je de druk om nog beter te presteren in het leven. Wie weet ben jij het type dat zich nog steeds erg jeugdig en jong voelt en alles maar een beetje laat varen. Of de dertiger die nu pas realiseert wat voor impact het verleden heeft gebracht. En daardoor nog niks bereikt heeft. Althans… het idee heeft nog niks bereikt te hebben. Want iedereen heeft wel iets bereikt voor zichzelf. Leren veterstrikken bijvoorbeeld 🙂 ! Maar even zonder gekheid. Dit jaar wordt ik ook 30!

Wat Zal Ik Doen Op Mijn 30e Verjaardag?

Wauw! Ik kan het nog steeds niet bevatten als ik er bewust aan denk. Denk ik er niet bewust aan, dan vindt ik het allemaal wel best en zie ik wel hoe ik mij voel op die dag. Het is niet zo dat je ineens wakker wordt en jij in een hele andere dimensie bent beland waar alles eruit ziet als het perfecte sprookje waar we zingend de straat op rennen. Nee-Nee dat zal niet gebeuren (helaas). Het blijft een normale dag, maar wel mijn verjaardag en dat is natuurlijk het enige dat telt! Wat zal ik eens gaan doen met mijn verjaardag? Aangezien we in de Lock down zitten en er nog geen officiële einddatum is waar we naar uit kunnen kijken. Gezellig thuis blijven is dus de enige optie in deze situatie. Wie weet wordt er wel voor mij versierd. Natuurlijk haal ik ook een lekker taartje op die ik dan samen deel met mijn hond en vriend, en mijn ouders en broertje. Tenminste als de cijfers van het RIVM gedaald zijn, en daardoor wat meer vrijheid krijgen om bezoek te kunnen ontvangen.

Tips Voor Een Leuk Feest Tijdens De Lock Down!

Als er maar 1 bezoeker per dag mag komen, dan kan jij natuurlijk net als de prinses van Nederland jouw verjaardag opsplitsen in een hele week zodat de mensen die het dichts bij je staan op bezoek kunnen komen. Familie en je beste vrienden kunnen dan gezellig langskomen om jouw verjaardag te vieren met taart en cadeautjes!

Vier je verjaardag online! Wil jij echt niet dat er iemand langskomt en ben jij verstandig als het om de veiligheid van jezelf en die van een ander gaat, dan kan jij ervoor kiezen om jou verjaardag via een zoom meeting te vieren. Nodig al je Lieverds uit voor een gezellig klets uurtje via de camera. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen drankje naast zich met een paar lekkere borrelhapjes zodat het net echt lijkt.

Of je gooit iets actiefs in het programma tijdens de zoom meeting. Een leuk online DDW (doen-durven-waarheid) spel met opdrachten die jij samen met je vrienden kan doen voor de camera. De winnaar wint uiteraard iets lekkers.

En als jouw vriend of vriendin een verjaardag heeft, dan is het anno 2020-2021 de trend om met ballonnen, spandoeken en auto’s langs elkaars huis te rijden. Muziek luid en lekker te gaan toeteren en zingen. Of de buren daar blij van worden is een ander verhaal. Maar je ziet het steeds vaker. Filmpjes die voorbijkomen op het net omdat we nog geen grote feesten mogen geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s