Zo Train Ik Meer Innerlijke Rust In 2021!

Innerlijke rust.

Wie verlangt er niet naar.

Rust is nodig om onze leefstijl te voldoen aan waarde. Rust betekent voor mij het centrum voor vrede. De plek waar ik tot inzicht kom over wat mij bezig houdt in dat moment. Het lijkt wel of ik soms overloop van energie en tegelijk overal en nergens ben. Dat gevoel is een onbehagen gevoel waar ik mij niet prettig bij voel. Maar toch… toch gebeurde het dat er momenten waren waar ik totaal de controle kwijt raakte over mijn gevoelens en gedachtes. Dat komt omdat ik teveel bezig was met wat ik juist niet hoorde te doen.

Het denken over mij heen laten lopen!

Inhoudsopgave

  • Denken En Verlangens
  • Let Op Deze Houding
  • 3 Tips Om Innerlijke Rust Toe Te Passen In Jou Leefstijl

Denken En Verlangens

Het verlangen naar rust is in zo moment ook niet iets waar je zo 123 aan denk.

Gelukkig valt er iets tegen te doen! Want wat zou vrouwentips inhouden als ik hier niet een tip over schrijf.

Wil jij meer innerlijke rust creëren en dit ook vasthouden in de toekomst. Dan is het belangrijk om op een aantal punten te letten.

Let Op Deze Houding

Let op: het is belangrijk dat jij jezelf serieus neemt. Als je weet dat jij niet je best wil (kan) doen om met jezelf om te gaan. Dan is het lastig om voldoende kennis in je lichaam te pompen om innerlijke rust te trainen. Je moet natuurlijk niks.. maar je zou kunnen proberen om er met een brede (fake) grijns voor open te willen staan wil je het beste uit je resultaten halen.

Hier gaan we dan!

3 Tips Om Innerlijke Rust Toe Te Passen In Jou Leefstijl

  1. Hoe vaker jij je hersen spier traint, hoe sterker die wordt! Neem een dag en tijd voor jezelf, om letterlijk 5 a 15 minuten te mediteren. Voor beginners raad ik online meditatie filmpjes aan. Hier word je begeleidt door een stem. Door een persoon die (vaak) veel kennis heeft op het gebied van lesgeven in mediteren. Daardoor weet je precies wat je kunt gaan verwachten en leer je dit in de praktijk te brengen. Voor beginners kan het eerst wat lastig zijn, omdat je leert luisteren naar je innerlijke zelf. Maar hoe vaker jij jezelf traint, hoe beter je wordt!
  2. Als jij beseft dat je teveel in gedachte zat. En je weer eens uit je bubbel bent gespat. Concentreer je dan eerst op de ademhaling. Je zou je ogen kunnen sluiten. Adem dan langzaam 3 keer in en uit. Terwijl je dat doet let je alleen op je eigen ademhaling. Je focust je op 1 of 2 punten. Het in en uit ademen. Of je stelt jezelf een wit papier voor. Waar niks op staat. Dit is jouw ruimte. Hier kan niks geen gedachte tussen komen. Als het goed is voel jij je wat rustiger, en krijg je weer wat mee overzicht.
  3. Blijf jezelf verbeteren in het mediteren en met het in en uitademen. Dit is belangrijk om de innerlijke rust vaker te kunnen toepassen in jouw leven. Hoe vaker jij jezelf traint dit te doen, des te meer innerlijke rust je zal ontvangen. En je niet uitgeput raakt door het leven op zichzelf.

Ik wens je heel veel succes met het toepassen van deze tips in jouw leven! Innerlijke rust is ook erg goed voor onze spirit en gezondheid. We staan krachtiger in ons leven. En dat Stralen we natuurlijk ook weer uit naar de buitenwereld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s